fnctId=bbs,fnctNo=10800 RSS 2.0 23 number of counts search postings 제목 작성자 list of postings [2023 Pangborn] Consumer acceptabillity of dumplin 작성자 김우정 inquiry 97 file 1 date 2023.08.31 2023 pangborn에서 Consumer acceptabillity of dumplings cooked differently 제목의 포스터를 발표하였습니다(석사과정 박소영) [2023 Pangborn] Consumer sensory science on the pr 작성자 김우정 inquiry 80 file 1 date 2023.08.31 2023 pangborn 에서 Consumer sensory science on the preference of foliage plants 제목의 포스터를 발표 하였습니다.(석사과정 김우정) [2023한국식품과학회] Homogeneity evaluation and cluster a 작성자 김우정 inquiry 88 file 1 date 2023.07.13 2023 한국식품과학회에서 Homogeneity evaluation and cluster analysis using Check-all-that-apply responses 를 발표하였습니다. (박사과정 안지혜) [2022 Eurosense] Consumer acceptability of variega 작성자 김예진 inquiry 152 file 1 date 2022.09.22 2022 Eurosense에 참석하여 'Consumer acceptability of variegated foliage plants' 제목의 포스터를 발표하였습니다. [2021 식품과학회] Wine acceptability and flavor percept 작성자 양지윤 inquiry 374 file 1 date 2021.08.02 2021년 7월 7일부터 9일까지 대전에서 개최된 2021 식품과학회 국제학술대회에 참여하여 'Wine acceptability and flavor perception of consumers differing in wine familiarity' 제목의 포스터를 발표하였습니다 :) [2021 식품과학회] Test Control Comparison of Home Use T 작성자 양지윤 inquiry 282 file 1 date 2021.08.02 2021년 7월 7일부터 9일까지 대전에서 개최된 2021 식품과학회 국제학술대회에 참여하여 'Test Control Comparison of Home Use Test' 제목의 포스터를 발표하였습니다 :) [2021 식품과학회] Chemical analysis and its relationshi 작성자 양지윤 inquiry 237 file 1 date 2021.08.02 2021년 7월 7일부터 9일까지 대전에서 개최된 2021 식품과학회 국제학술대회에 참여하여 'Chemical analysis and its relationship with consumer sensory evaluation of commercial white wines' 제목의 포스터를 발표하였습니다 :) [2020 식품과학회] Comparison study of consumer based me 작성자 양지윤 inquiry 306 file 1 date 2020.07.07 2020년 7월 1일부터 3일까지 광주에서 개최된 2020 식품과학회 국제학술대회에 참여하여 'Comparison study of consumer based method Check-All-That-Apply and rating using red wine with high complexity' 제목의 포스터를 발표하였습니다 ^^ [2020 식품과학회] Consumers’ recognition of texture and 작성자 양지윤 inquiry 305 file 1 date 2020.07.07 2020년 7월 1일부터 3일까지 광주에서 개최된 2020 식품과학회 국제학술대회에 참여하여 'Consumers’ recognition of texture and its relationship with (dis)preferred mouth behavior' 제목의 포스터를 발표하였습니다 ^^ [2018 식품영양과학회] Consumer Evaluation of Acceptabilit 작성자 양지윤 inquiry 337 file 1 date 2020.01.03 2018 식품영양과학회에 참석하여 "Consumer Evaluation of Acceptability of Commercial Surimi Products, Eomuk" 제목의 포스터를 발표하였습니다^^ [2018 EUROSENSE]The sensory characteristics of soy 작성자 양지윤 inquiry 239 file 1 date 2020.01.03 2018 Eurosense에 참석하여 "The sensory characteristics of soybean-based beverages and assessment of evaluation similarity between trained panel and consumers" 제목의 포스터를 발표하였습니다^^ [2017 식품과학회]Comparison of check-all-that-apply (CA 작성자 양지윤 inquiry 289 file 1 date 2020.01.03 2017 식품과학회에 참석하여 "Comparison of check-all-that-apply (CATA) and intensity rating of all attributes_Evaluation of significant difference among samples" 제목의 포스터를 발표하였습니다^^ [2017 식품과학회] The use of consumerbased methodologi 작성자 양지윤 inquiry 225 file 1 date 2020.01.03 2017 식품과학회에 참석하여 "The use of consumerbased methodologies for understanding Korean consumers’ perception of milk tea beverage" 제목의 포스터를 발표하였습니다^^ [2017 Pangborn] Comparison of check-all-that-apply 작성자 양지윤 inquiry 300 file 1 date 2020.01.03 2017 Pangborn에 참석하여 "Comparison of check-all-that-apply (CATA) and intensity rating using various foods" 제목의 포스터를 발표하였습니다^^ [2019 식품영양과학회] Comparisons of food craving, hedoni 작성자 양지윤 inquiry 371 file 1 date 2019.10.28 2019 식품영양과학회에 참석하여 "Comparisons of food craving, hedonic hunger, and food addiction based on degree of diet restraint, and diabetes diagnosed patients" 제목의 포스터를 발표하였습니다^^ [2019 영양학회] Comparisons of food craving, eating mo 작성자 양지윤 inquiry 416 file 1 date 2019.10.28 2019 영양학회에 참석하여 " Comparisons of food craving, eating motivation, hedonic hunger, and food addiction status in restrained or unrestrained eaters, and diabetes diagnosed patients" 제목의 포스터를 발표하였습니다^^ [2019 Pangborn] Consumer evaluation of cold -brewe 작성자 양지윤 inquiry 391 file 1 date 2019.09.09 2019 Pangborn에 참석하여 'Consumer evaluation of cold -brewed coffee using Check-All-That-Apply and rating' 제목의 포스터를 발표하였습니다^^ [2019 식품과학회] Flavor profile of green teas harveste 작성자 양지윤 inquiry 410 file 1 date 2019.09.09 2019 식품과학회 국제학술대회에 참석하여 'Flavor profile of green teas harvested at different seasons' 제목의 포스터를 발표하였습니다^^ [2019 춘계연합학술대회] Dishwashing Behavior Research 작성자 양지윤 inquiry 317 file 1 date 2019.09.09 (사)동아시아식생활학회, (사)한국식생활문화학회, (사)한국식품조리과학회에서 연합하여 주최한 2019년도 춘계연합학술대회에 참석하여 'Dishwashing Behavior Research' 제목의 포스터를 발표하였습니다^^ [2018 한국식품영양과학회] Influence of Providing Health Inf 작성자 양지윤 inquiry 760 file 1 date 2019.09.09 2018 한국식품영양과학회 학술대회에 참석하여 'Influence of Providing Health Information on Dysphagia to Consumer’s Perception of Thickened Beverages' 제목의 포스터를 발표하였습니다^^ [2018 Eurosense] The thickened beverages evaluatio 작성자 양지윤 inquiry 213 file 1 date 2019.09.09 2018 Eurosense에 참석하여 'The thickened beverages evaluation using desriptive analysis and consumer test' 제목의 포스터를 발표하였습니다^^ [2018 Eurosense] Comparison study of descriptive a 작성자 양지윤 inquiry 229 file 1 date 2019.09.09 2018 Eurosense에 참석하여 'Comparison study of descriptive analysis and consumer test Comparison study of Check -All -That -Apply (CATA) and Rating method using Rating method using Omija (Schizandra chinensis) carbonated beverage' 제목의 포스터를 발표하였습니다^^ [2018 Eurosense] Can consumer tests replace descri 작성자 양지윤 inquiry 298 file 1 date 2019.09.09 2018 Eurosense에 참석하여 'Can consumer tests replace descriptive analysis?' 제목의 포스터를 발표하였습니다^^ beginning 1 end 처음 끝