- 2024 YEARS
- 2023 YEARS
- 2022 YEARS
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중장년 한국 남성의 좌식 시간에 따른 영양, 식이 및 건강행태 연구: 국민건강영양조사 제8기 1차년도(2019년) 자료를 이용하여. Journal of Nutrition and Health, 한국영양학회, 2022-06
권 55 호 3 페이지 359 ~ 375
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20대 여성의 식사에서 동물성 식품의 포함 정도에 따른 건강 및 영양상태: 국민건강영양조사 제7기 (2016–2018) 자료 이용. Journal of Nutrition and Health, 한국영양학회, 2022-02
권 55 호 1 페이지 101 ~ 119
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바람직한 이유식 실천 방향 모색을 위한 영유아의 식생활 현황 조사. 한국식품조리과학회지, 한국조리과학회, 2022-02
권 38 호 1 페이지 52 ~ 64
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Chemical Analysis of Commercial White Wines and Its Relationship with Consumer Acceptability. Foods, MDPI AG, 2022-02
권 11 호 4 페이지 1 ~ 19
공동저자정보
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- 2021 YEARS
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Effects of cultural background on consumer perception and acceptability of foods and drinks: a review of latest cross-cultural studies. CURRENT OPINION IN FOOD SCIENCE , ELSEVIER SCI LTD, 2021-12
권 42 페이지 248 ~ 256
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Comparison of Home Use Tests with Differing Time and Order Controls. Foods, MDPI AG, 2021-06
권 10 호 6 페이지 1 ~ 20
공동저자정보 -
Dysphagia-related health information improved consumer acceptability of thickened beverages. beverages, MDPI, 2021-06
권 7 호 2 페이지 1 ~ 16
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식품안정성 수준에 따른 한국노인의 건강상태와 영양섭취현황: 제7기 (2016–2018) 국민건강영양조사 자료 활용. Journal of Nutrition and Health, 한국영양학회, 2021-04
권 54 호 2 페이지 179 ~ 198
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Consumer perception of red wine by the degree of familiarity using consumer-based methodology. Foods, MDPI AG, 2021-04
권 10 호 4 페이지 1 ~ 19
공동저자정보 -
Generating New Snack Food Texture Ideas Using Sensory and Consumer Research Tools: A Case Study of the Japanese and South Korean Snack Food Markets. Foods, MDPI AG, 2021-02
권 10 호 2 페이지 1 ~ 24
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- 2020 YEARS
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Analysis of Caffeine, Chlorogenic Acid, Trigonelline, and Volatile Compounds in Cold Brew Coffee Using High-Performance Liquid Chromatography and Solid-Phase Microextraction-Gas Chromatography-Mass Spectrometry. Foods, MDPI AG, 2020-12
권 9 호 12 페이지 1 ~ 20
공동저자정보 -
Current research related to wine sensory perception since 2010. beverages, MDPI, 2020-09
권 6 호 3 페이지 1 ~ 18
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- 2019 YEARS
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Emotions elicited while drinking coffee: A cross-cultural comparison between Korean and Chinese consumers. FOOD QUALITY AND PREFERENCE, ELSEVIER SCI LTD, 2019-09
권 76 페이지 160 ~ 168
공동저자정보 -
Cold Brew Coffee: Consumer Acceptability and Characterization Using the Check-All-That-Apply (CATA) Method. Foods, MDPI AG, 2019-08
권 8 호 8 페이지 1 ~ 14
공동저자정보 -
Consumer acceptability of fried rectangular surimi products, Eomuk: Evaluated in Busan. Journal of the Korean Society of Food Science and Nutrition, 한국식품영양과학회, 2019-03
권 48 호 3 페이지 372 ~ 384
공동저자정보 -
Comparison of the perceived importance and performance of considering factors when providing weaning foods. Journal of the Korean Society of Food Science and Nutrition, 한국식품영양과학회, 2019-03
권 48 호 3 페이지 362 ~ 371
공동저자정보 -
Application of Sensory Descriptive Analysis and Consumer Studies to Investigate Traditional and Authentic Foods: A Review. Foods, MDPI AG, 2019-02
권 8 호 2 페이지 1 ~ 17
공동저자정보 -
The effect of extrinsic cues on consumer perception: A study using milk tea products. FOOD QUALITY AND PREFERENCE, ELSEVIER SCI LTD, 2019-01
권 71 페이지 343 ~ 353
공동저자정보
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A Lexicon for Descriptive Sensory Evaluation of Blended Tea. Preventive Nutrition and Food Science, 한국식품영양과학회, 2018-12
권 23 호 4 페이지 364 ~ 373
공동저자정보 -
Korean consumers' acceptability of commercial food products and usage of the 9-point hedonic scale. JOURNAL OF SENSORY STUDIES, FOOD NUTRITION PRESS INC, 2018-12
권 33 호 6 페이지 1 ~ 12
공동저자정보
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Sensory and rheological characteristics of thickened liquids differing concentrations of a xanthan gum-based thickener. JOURNAL OF TEXTURE STUDIES, FOOD NUTRITION PRESS INC, 2017-12
권 48 호 6 페이지 571 ~ 585
공동저자정보 -
US consumers’ acceptability of soy sauce and bulgogi. Food Science and Biotechnology, 한국식품과학회, 2017-10
권 26 호 5 페이지 1271 ~ 1279
공동저자정보 -
Survey for Listeria monocytogenes in and on Ready-to-Eat Foods from Retail Establishments in the United States (2010 through 2013): Assessing Potential Changes of Pathogen Prevalence and Levels in a Decade. JOURNAL OF FOOD PROTECTION, INT ASSOC FOOD PROTECTION, 2017-06
권 80 호 6 페이지 903 ~ 921
공동저자정보 -
Development of an initial lexicon for and impact of forms (cube, liquid, powder) on chicken stock and comparison to consumer acceptance. JOURNAL OF SENSORY STUDIES, FOOD NUTRITION PRESS INC, 2017-04
권 32 호 2 페이지 1 ~ 10
공동저자정보 -
Examining emotions and comparing the EsSense Profile (R) and the Coffee Drinking Experience in coffee drinkers in the natural environment. FOOD QUALITY AND PREFERENCE, ELSEVIER SCI LTD, 2017-03
권 56 페이지 69 ~ 79
공동저자정보
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현미 식이섬유를 대체한 브라우니의 품질 및 관능적 특성. 한국식품영양과학회지, 한국식품영양과학회, 2016-12
권 45 호 12 페이지 1823 ~ 1829
공동저자정보 -
KOREAN CONSUMER EVALUATION OF VARIOUS FOODS USING FOUR DIFFERENT TEXTURE LEXICONS. JOURNAL OF SENSORY STUDIES, FOOD NUTRITION PRESS INC, 2016-08
권 31 호 4 페이지 314 ~ 327
공동저자정보 -
The US Consumers' Acceptability and Emotion Measures when Consuming Novel Korean Traditional Non-Alcoholic Beverages. JOURNAL OF SENSORY STUDIES, FOOD NUTRITION PRESS INC, 2016-06
권 31 호 3 페이지 256 ~ 271
공동저자정보
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- 2015 YEARS
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고콜레스테롤혈증 ApoE Knockout 마우스에서 기능성 수정과의 지질과산화 및 산화적 DNA 손상 억제 효과. 한국식품영양과학회지, 한국식품영양과학회, 2014-11
권 43 호 11 페이지 1627 ~ 1634
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고콜레스테롤혈증 ApoE Knockout Mice에서 기능성 수정과의 간지질 축적 억제 효과. 한국식품영양과학회지, 한국식품영양과학회, 2014-11
권 43 호 11 페이지 1648 ~ 1657
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A comparison of the flavor of green teas from around the world. JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, JOHN WILEY & SONS LTD, 2014-05
권 94 호 7 페이지 1315 ~ 1324
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Eggs and poultry purchase, storage, and preparation practices of consumers in selected Asian countries. Foods, MDPI AG, 2014-03
권 3 호 1 페이지 110 ~ 127
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Sensory and instrumental flavor changes in green tea brewed multiple times. Foods, MDPI AG, 2013-12
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공동저자정보 -
Volatile Aroma Compounds in Various Brewed Green Teas. MOLECULES, MOLECULAR DIVERSITY PRESERVATION INTERNATIONAL, 2013-08
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공동저자정보 -
Defining and characterizing the "nutty" attribute across food categories. FOOD QUALITY AND PREFERENCE, ELSEVIER SCI LTD, 2013-01
권 27 호 1 페이지 1 ~ 7
공동저자정보
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Development of a Lexicon for Commercially Available Cabbage (Baechu) Kimchi. JOURNAL OF SENSORY STUDIES, FOOD NUTRITION PRESS INC, 2012-12
권 27 호 6 페이지 511 ~ 518
공동저자정보
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- 2011 YEARS
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Validation of Food-Grade Salts of Organic Acids as Ingredients To Control Listeria monocytogenes on Pork Scrapple during Extended Refrigerated Storage. JOURNAL OF FOOD PROTECTION, INT ASSOC FOOD PROTECTION, 2011-03
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공동저자정보 -
Volatile Compounds in Light, Medium, and Dark Black Walnut and Their Influence on the Sensory Aromatic Profile. JOURNAL OF FOOD SCIENCE, INST FOOD TECHNOLOGISTS, 2011-03
권 76 호 2 페이지 199 ~ 204
공동저자정보
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- 2010 YEARS
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FLAVORS OF GREEN TEA CHANGE LITTLE DURING STORAGE. JOURNAL OF SENSORY STUDIES, FOOD NUTRITION PRESS INC, 2010-08
권 25 호 4 페이지 512 ~ 520
공동저자정보 -
CONSUMER ACCEPTANCE FOR GREEN TEA BY CONSUMERS IN THE UNITED STATES, KOREA AND THAILAND. JOURNAL OF SENSORY STUDIES, FOOD NUTRITION PRESS INC, 2010-07
권 25 페이지 109 ~ 132
공동저자정보 -
Descriptive Analysis and US Consumer Acceptability of 6 Green Tea Samples from China, Japan, and Korea. JOURNAL OF FOOD SCIENCE, INST FOOD TECHNOLOGISTS, 2010-03
권 75 호 2 페이지 141 ~ 147
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- 2007 YEARS
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A lexicon for flavor descriptive analysis of green tea. JOURNAL OF SENSORY STUDIES, FOOD NUTRITION PRESS INC, 2007-06
권 22 호 3 페이지 256 ~ 272
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